gammal frustration

Jag skrev det här för länge sedan, närmare bestämt hösten 04. Men det stämmer fortfarande..
Jag blir så trött på alla dessa människor i min omgivning som inte vågar tycka någonting. Eller alla dessa unga (och vuxna) människor som bara tycker och håller med för att det låter bra, men som inte tar sig tid att reflektera över vad det är som egentligen sägs.

För dom får mig att framstå som en vetgirig bitch som alltid vill svara på alla frågor och som alltid ska tycka om allting. Och jag är inte sådan, egentligen. Under huden är jag nog lite osäker jag med iofs. Så vem är jag att dömma?
 

 
 What's new?
- Jag har kommit in på lärarprogrammet
- I helgen var det exakt ett år sedan jag träffade the man of my dreams
- Jag fick godkänt på min hemtenta om kvinnomedicin :)

Nu ska jag borsta tänderna, pilla med tandtråd och krypa ner i sängen, dock alldeles ensam men imorgon kommer jag att vara hos min prins igen. Tjugofyra timmar känns som en evighet.
God natt darlings


när ska jag lära mig?

Klockan är mitt i natten och jag är helt speedad efter alldeles för mycket kaffe och en låååång power-nap tidigare idag (igår?).  Efter att ha spenderat det senaste dygnen åt min uppsats känner jag mig nu helt snurrig och insnärjd i teorier om kvinnomedicin under sekelskiftet och preventivmedel för män. Jag har till och från varit så arg och frustrerad över den falska fasad av jämlikhet som spelas upp för allmänheten att jag inte kunnat sitta still. Plötsligt får jag tusen myror i brallan och måste knata ut i köket för att glo i kylskåpet en stund. Visste du förresten att det har funnits ett p-piller för män i över TJUGO år? Men oviljan att lansera det på marknaden beror på att det ännu inte är "helt säker" att det inte medför några biverkningar eller obehag för den som använder dom. Men hello!? Dom p-piller som kvinnor över hela världen gladerligen knaprar dagligen är fullproppade med en lång rad biverkningar. Men det är ju värt det, eller?

I en artikel på sydsvenskan. se pratas det vitt och brett om fördelarna med p-piller för män, att det inte alls är så farligt som man vill tro. Så vad väntar dom på? Kan någon vettig grabb bara kliva fram pch säga "Tjing pax!" och börja käka dom där satans pillrerna så att du kan få ett slut på den här obalansen?

Oufh.. jag är trött, alldeles för trött för att egentligen känna det. Men jag ska nog göra ett försök att sova nu. Imorgon beger jag mig till förorten igen. Det ska firas hemkomst och tjänas pengar. Och så är det ju första advent :D. I onsdags hade vi julbak/pyssel i min korridor. Så nu finns det enorma mängder peppisar, lussebullor och ett himla tjusigt pepparkakshus på Rackarbergsgatan 26. Vi har till och med slagit på stort och gjort en omgång knäck.

God natt mina vänner.