hemtentahelvete

MIIIIH.
Jag vill inte och jag orkar inte. Igår kändes det både kul och intressant att skriva hemtenta om språkutvecklingens olika domäner. Idag är jag inte riktigt lika inspirerad. Det är mest det att det går så sjukt segt och det känns inte som att jag kommer någonstans. GAH.

ta mig här ifrån.

prinsessa av september

Jag var helt euforisk när jag efter vad som kändes som världens kortaste bussresa hem till Uppsala äntligen stupade i säng i natt. Jag låg en kort stund och tänkte tillbaka på vilken underbar kväll jag hade fått uppleva, tillsammans med världens bästa Elias. Billie the Vision And the Dancers på Nalen, middag och en massa öl, irrvirr i stockholmsnatten och slutligen en ganska behaglig bussresa.

1.
      2.      3.

1. Elias gör en ungerbar imitation av allas våran Peter Sipens.
2. Maria ler en ganska så krystat leende.
3. En blurrig bild av det fantastiska bandet Billie the Vision And the Dancers.

Peter LeMarc - Älskad från första stund
Det finns inga ord för den låten. Bara lyssna.

Nu ska jag ta tag i mig själv och återgå till hemtentaskrivning. Wopi..
Tusen kramar till alla jag känner.


the vind is vänding

http://youtube.com/watch?v=8aLSqalUG4I
Det är väl lika bra att erkänna. Jag är fast, komme rinte ur det och jag vill nog egentligen inte heller. Jag ÄLSKAR YouTube! Och framför allt älskar jag att söka på ips från coachen och av en händelse klicka mig fram till andra helt hysteriska klipp.

Annars då?
Jo tackar som frågar (ingen orsak). Annars så består mitt liv mest av korriorslivet, sluta röka, Maj´s café och så emellanåt en del plugg. Alldeles lagom mycket av allt faktiskt. Ikväll kommer mor och far och plockar med mig upp till landet. Ska faktiskt bli rätt skönt att få lite andrum. Jag ska läsa, kratta löv och gå i gummistävlar hela helgen.

Nu ska jag youtuba ;).

mästaren

När jag kom hem från skolan idag, efter att ha suttit i alldeles för många timmar och diskuterat elevtextanalys, kände jag att jag behövde något uppiggande. Och vad kan då vara bättre än den fantastiske, underbara Johan Glans.

http://www.youtube.com/watch?v=y5tOQez30hI

Enjoy mina vänner :).


underbara minnen från en tidig tonårstid

Mih, lilla älskade syster skickade en länk till mig på msn. Genast blev jag fjorton igen och jag mindes med ett stor leende på läpparna dagarna av små obetydelsefulla problem och tekvällar men min vapendragare, underbara Elsa.

http://www.youtube.com/watch?v=M7KF2BJKgoM&mode=related&search=

lilla sparven.

Jag hyrde La vie en rose igår, filmen om Edith Piaf.  Oturligt nog somnade jag efter halva, helt utslagen låg jag i soffan och drömde om Paris och hjärtskärande sång. Men eftersom jag var ledig idag så såg jag helt enkelt klart på filmen idag. Enastående vacker.  Jag grät nästan hela filmen igenom. mest för att den vart så vacker, men också för att historien om denna fantastiska kvinna är direkt smärtsam.  Se den.

Åh ja, jag permanentade mig igår. Igen :).
 

Fåret is back helt enkelt.