just please let it snow

Jag är tillbaka i förorten. Efter en något stressig och oändligt lång torsdag klev jag in genom dörren till mitt barndomshem. Och det är alltid lika underbart att mötas av två helt överlyckliga fyrfotingar som överöser mig med pussar. Att sen få sjunka in i lilla mammas trygga famn är ännu bättre. Men jag var egentligen bara in och vände. Släpade upp mina pinaler och julklappar på rummet, packade en ny väska och begav mig till Solna. Till en annan famn :).  Där spenderade jag två dagar i en underbart stor säng med en lika underbar Ludde. Det är konstigt vad snabbt man kan känna sig hemma. Det var så skönt att bara inte göra något alls, mer än att läsa, diska och laga mat.

Idag har jag julhandlat det sista inför morgondagen, bakat hemskt söta, och mycket goda, muffins, fikat och bytt julklappar med lilla Elsa. Lite senare ska jag över till Isa och lämna över lite klappar där också. Sen ska jag nog faktiskt stupa i säng.

Kärlek och respekt till alla jag känner :).
Och god jul på er förresten!

the more i see of you

Var tar tiden vägen? Alldeles nyss stod jag i stadsskogen och blev alldeles lycklig av att världen skiftade i gult och rött. Jag plockade vackra löv och december kändes väldigt avlägset. Men nu, plötsligt är det andra advent och snart är terminen slut. Så, vad hände egentligen?

Den här helgen har nog varit det bästa på väldigt länge. Mycket mys i sängen, mycket te, många skratt och en miljard kyssar. Din hud mot min hud och jag är världens lyckligaste.

Lillasyster hade julkonsert igår, helt magiskt. Och återigen insåg jag hur mycket jag saknar allt det där. Måste verkligen ta och styra upp min sjungeri, det blir liksom aldrig riktigt jul utan hysteriska körrepetitioner och julsånger tills man kräks.

Jag har världens bästa pappa. Han har erbjudit sig att skjutsa hem mig till underbara Uppsala. Så jag ska nog ta och packa ihop mitt pick och pack, sen blir det glödd och lussebulle i korridoren. Wanna join me?

Kälrek och respekt till alla jag känner.

hennes tredje syster

Vinkade precis av min älskade, underbara vapendragare Elsa. En bit mat, en flaska vin och många tusen skratt fick mig att återigen inse hur viktig hon är. Om det inte var för henne hade jag förmodligen varit någon helt annan idag, tillsammans har vi tagit oss igenom livets allra mörkaste perioder.

Älskar dig raring.

come away with me

Eufori, så känns det i kroppen. Total lycka är också en ganska pricksäker definition av det som jag känner just nu. Just här. Jag har nog aldrig kunnat föreställa mig hur bra det skulle bli. Och trots att det höll på att gå riktigt snett, med ett mobilbatteri som dog på tåget, så slutade det mer än bra. Tur att grabbarna på grillen vid solna station var vänliga nog att låna mig ett eluttag så att jag kunde ladda mobilen och ringa herr Myra :). Mysmiddag, idol och gos under en filt i en oh så skön soffa och sen somna i en varm famn. Det blir nog inte så mycket bättre.

Hälsade på hos min underbara Isabellbell idag också. Adventslunch med risgrynsgröt och sen en långpromenad med lilla skorpan. Perfekt faktiskt. Hem och byta om, middagsbjudning hemma hos Eva. Alldeles lagom så att säga.

Nu ska jag byta om till nattlinne och raggsockor, glida ner i fotöljen och titta klart på Babben med mor.
Är inte livet bra underbart?
Massor med kärlek till alla jag känner.