like a rainbow around my heart.

Det finns dom som aldrig blir nöjda. Människor som hela tiden söker nya tillfredställelser och som tror att ägodelar ska göra dem lyckliga. Sen finns det som som inser att ingenting betyder någonting om du inte kan älska eller bli älskad. Människor som helt enkelt nöjer sig med det näst bästa så länge de får dela det med någon.

ursäkta min grova generalisering, men du vet att det är sant ;).

Jag hade seminarium i morse, i två timmar diskuterade vi homosexuella mäns relationer, manlig och kvinnlig erotik, hurvida s/m kanske kan vara en helt okej grej och på vilket sätt språket är maskulint normgivande. Mycket intressant kan jag lova. Sen promenerade jag hem men älsklingen i luren och njöt av höstsolen som värmde min bleka nos. Väl hemma tog jag det sista som fanns kvar av min helt fantastiskt goda korvgryta.
Det slog mig att vi har blivit som en liten familj alla vi som bor i korridoren. Känns inte alls speciellt bra att jag måste flytta i januari. Förhoppsningsvis blir det ju bara till nästa port, men vi får se. Efter lite socialiserande i köket blev jag jättetrött och tog mig en tupplur. När jag vaknade med nya krafter tog jag tag i min to-do lista för dagen och ringde bland annat till studentstaden för att felänmäla mitt just nu mycket äckliga handfat. Det är stopp i avloppet och jag drar mig verkligen för att behöva andvända det. Huäh.
Jag har även pluggat lite, eller jag öppnade åtminstånde böckerna och skrev en rubrik och två meningar i mitt anteckningsblock. Sen kom Karin och frågade jag om jag ville ha middag, och vem tackar nej till färdiglagad fläskfilégryta? Inte jag iaf..

Jag har funderat på att slinga håret. Typ mörkblond/guld/röda slingor, eller nått. Ska ta och ringa Emma och höra vad hon tycker, sen återsår bara att skrapa ihop lite slantar vilket förmodligen blir det svåraste biten.

Nu ska jag hänge mig till "Den mörka kontinenten" och kvinnors sjukdommar och sjukdomsförklaringar unger 1900-talets början. Wooopie.

Fred ut mina vänner.

Kommentarer
Postat av: fiola

det ordnade sig tillslut va?

vad var det jag sa... ;)

2006-11-07 @ 21:29:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback